EMPERA.HR

Empera.hr je jedan od najluksuznijih, najglamuroznijih i najmodernijih posredničkih web shopova u regiji. Asortiman našeg shopa veoma pažljivo je selektiran, vodeći se isključivo potrebama i željama naših kupaca, te pomno svakodnevno motreći svjetske modne trendove i tendencije. Pored toga na stranicama našeg webshopa pronaći ćete najnovije gadgete iz domene potrošačke elektronike, opremu za mobitele, jedinstvene i unikatne komade nakita i mnoge druge sitnice koje nam olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu.

O vašim potrebama, selektiranju najatraktivnijih i najpoželjnijih artikala, kvaliteti, te dostupnosti istih ali i kako bi svaki vaš shoping na našim stranicama pretvorili u novo, jedinstveno i neponovljivo iskustvo, brine čitav tim pasioniranih pojedinaca, koji svojom energijom, iskustvom, maštovitošću ali prije svega ljubavi prema modi i odjevanju jamče zadovoljstvo naših kupaca.

Sa tehničke strane strane, naš web shop je pravo malo dizajnersko remek djelo, posjeduje sve potrebne sigurnosne certifikate, vizualno impresivan, donosi vjerne i detaljne opise te fotografije izloženih artikala, omogućuje vam čitav niz načina plaćanja a sve to kako bi vama pojednostavili i olakšali kupnju i pretvorili je u zadovoljstvo i užitak shopinga.

Žarko Čelar
Prodaja

SalesManager

Goran Čelar
Marketing

BrandManager

Nina Milojević
Moda

FashionConsultant

Dobrila Čelar
Trendovi

Consultant

 

Ivan Matić
Tehnička podrška

SoftwareDeveloper

EMPERA DIGITAL, vl. Goran Čelar

• Pun naziv: EMPERA DIGITAL, obrt za trgovinu i usluge, vl.Goran Čelar, Borovo, Vladimira Nazora 18
• MB: 98068504                                                                                                                                                                                  

• OIB: 74088715494• Žiro račun PBZ:
• IBAN: HR02 2340 0091 1605 8462 9