Prikazujemo 1–24 od 62 rezultata

Tajice

Kada kažem EMPERA – mislim Tajice.

Samo na Empera.hr donosimo vam ogroman asortiman svih vrsta tajica. Od namjenskih za pojedine sportove ili rekreaciju, pa do casual tajica za svakodnevno nošenje i aktivnosti.

Svi artikli u našoj ponudi pažljivo su probrani od provjerenih i pouzdanih dobavljača. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala pa se možemo pohvaliti iznimnom kvalitetom i dugotrajnošću tajica u našoj ponudi.

Možemo se pohvaliti i iznimno velikom raznolikošću asortimana po raznim kriterijima. Tako imamo posebno tajice za fitnes i jogu. Imamo tajice od različitih materijala, zatim različitih krojeva i dizajna. 

Osim toga u našem šopu možete pronaći i veliki izbor casual tajica za svakodnevne aktivnosti u kojima ćete se osjećati opušteno i ugodno a pri tome privući pažnju i poglede.

Posebno je velika naša ponuda s raznovrsnim dizajnerskim printovima, koje se odlikuju iznimno zanimljivim i atraktivnim motivima.

Ukratko rečeno, nemoguće je da ne pronađete nešto sebe u našem atraktivnom asortimanu, stoga prelistajte našu ponudu. Budite uvijek u tijeku sa akcijama i pogodnostima koje vam Empera donosi.

 

Empera Tajice
Empera Tajice
-52%
289.95 kn 139.00 kn